2019-08-29 04:55:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - A pletykálkodó szomszédok okozhatnak kellemetlenségeket

Napi horoszkóp augusztus 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Merkúr jegyet váltott, a Szűzbe lépett, emiatt ön most a következetes aprólékosságra is képes a temperamentuma mellett. A munkát szükséges rossznak tartja, de különféle trükkökkel próbál felülkerekedni az unottságán. Ezzel az alapállással könnyebben rátalál a megoldásra.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Négy planéta ma az ön ötödik sorsterületét erősíti, köztük van a Merkúr is, amely ma váltott jegyet. Önt most az élet játékos oldala érdekli, szívesen vesz bármit, amit szórakozással, játékossággal meg lehet oldani. A szerelem most az életének legfőbb mozgatórugóját jelenti.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ön uralkodó planétája belépett a Szűz jegyébe, ezáltal ön sokkal kritikusabbá válik, és könnyedebben alkalmazkodik, ha az életkörülményei úgy kívánják meg. Mivel ez a bolygóállás a negyedik sorsterületén jött létre, ügyel lakása tisztán tartására, általános nagytakarítást is végezhet.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az ön harmadik sorsterületén több bolygó is áll, óvatosnak kell lennie, ami a közlekedést illeti. A pletykálkodó szomszédok is okozhatnak kellemetlenségeket. Ha üzleti tárgyalásra megy, ott viszont öné a főszerep. Ma a szavakat ügyesen forgatja, hárít és véd vele.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A második sorsterületén négy planéta vonul át, ön rengeteg bevételhez jut a mai nap folyamán és sokat is költ. Igényes a vásárlásban, szereti a színvonalas termékeket, ehhez pedig ugye pénz is kell... Ma ezt mind megengedheti magának, az anyagiak megszerzése nem okoz gondot.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr belépett az ön jegyébe, és még másik három planéta is tartózkodik itt. Nyughatatlan energiájának köszönhetően ma rengeteget sürög-forog, tevékenykedik. Meg kell találnia magában a nyugalmat, mert problémáinak forrása többnyire az aggódás.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A tizenkettedik sorsterületének kiemeltsége arra ösztönzi önt, hogy töltse a mai napot egyedül. Nagyobb önismeretre tehet szert, olvasgasson pszichológiai vagy ezoterikus könyveket.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ön ma több társasági meghívást is kap, azt sem tudja, melyiknek tegyen eleget, és mivel az Uránusz az ön uralkodó planétáját támogatja, szívesen próbálna ki új dolgokat. Alkalma lesz megmutatni önmagát, használja ki az útjába kerülő lehetőségeket.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Kissé alaptalan ma az optimizmusa, és félő, hogy olyan dolgokba fekteti a pénzét, amelyek nem túl biztonságosak. Körültekintően ellenőrizzen mindent, mielőtt spekulációkra adná a fejét. Jelenleg nagyon előtérbe került idealista természete és optimista életszemlélete. Nem árt, ha elővigyázatosabban jár el, mielőtt költségekbe veri magát.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Merkúr belépett az ön kilencedik sorsterületére, ahol még másik három égitest is tartózkodik. Ha ma kell előadást tartania bármely témában, vagy új ötletekkel hozakodik elő a munkahelyén, a sikere elsöprő lesz.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma a Nap és az Uránusz trigont alkot egymással az égen, ez a párkapcsolat területét segíti rendezni. Önnek elsődleges fontosságú, hogy partnere szellemi tekintetben megfelelő szinten álljon, olyan intellektussal rendelkezzen, amely önre ösztönzőleg hat - ma minden vágya teljesül ezen a téren!

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma a Merkúr, amely az ön párkapcsolatáért felelős, és még másik három planéta is az ön hetedik sorsterületén tartózkodik. Ez a csodálatos bolygóhalmozódás segít önnek a biztos és állandó sikert elérni a párkapcsolata tekintetében.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: